Exclusive Services

This is your Services Page. It's a great opportunity to provide information about the services you provide. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

金黃勇敢做自己

台北 黃碧琴

各位參與全球連線祝福的朋友們好:
我是黃碧琴,來自彰化,目前定居台北。

自立承擔勇氣生

新竹 洪怡芬

親愛的朋友您好,我是怡芬,目前任職於政府機關。
跟大家分享二十一道光對焦切入的主光「純橙自立光」,帶給我的成長與進步,以及生命的提升。

銀黃柔和生包容

大里 郭嬋娟

各位朋友好,我是郭嬋娟,是個國小教師,現在兼輔導主任的行政工作。
我接上的是「銀黃柔和光」,希望化掉自己的硬邦邦,進而給人溫暖,包容自己也包容他人。

銀黃光圓滿人生

台北 葉惠英

親愛的朋友們好!
我叫葉惠英,是一位退休教師,今天要跟大家分享接到「銀黃柔和光」的改變與成長。

自覺(決)做真主人

桃園 郭玲怡

喜愛二十一道光祝福的朋友們好!
我是郭玲怡,與您分享二十一道光中,和「純黃自覺(決)光」相遇的故事。

Let's Work Together

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.